Kontakt:   krt@krt.hr

O NAMA

KRT d.o.o nastaje 1990. Godine  kada njen osnivatelj dolazi do ideje izvođenja usluge strojnog  čišćenja zaraslih površina od makije,raslinja i stabala jer su se tada ti radovi u Istri obavljali ručno.

Bio je to među prvim strojevima takve vrste u Hrvatskoj, koji je naravno bio prilagođen našim specifičnim potrebama.

Počeci su bili teški, kvarovi na stroju su bili učestali, izazovi još veći, ali strast i ustrajnost doveli su nakon 30 godina da tvrtka KRT kao obiteljska tvrtka danas bude prepoznatljiva kod velikog broja javnih i privatnih naručitelja kao sinonim za rad koji je obavljen kvalitetno i u zadanom roku.

Danas tvrtka posjeduje licencu za obavljanje šumarskih radova,  zapošljava ukupno dvadesetak djelatnika, posjeduje petnaestak strojeva sa raznim priključcima te iz godine u godinu širi svoje poslovanje, te raste u skladu sa zahtijevima tržišta.

NAŠA SNAGA

Naša je snaga prije svega iskustvo koje traje više od 30 godina,naši djelatnici od kojih su neki od samih početka tvrtke te adekvatna mehanizacija.

 Akumulirajući znanje te ulaganjem u nove tehnologije danas posjedujemo strojeve različitih jačina, počevši od 30 KS pa sve do 500 KS, možemo malčirati raslinje i drva sve do 50 cm debljine, pripremati zemljista za nove nasade i frezati kamen do 80 cm dubine, te graditi šumske i poljoprivredne ceste  bez obzira na zahtjevnost.

Tvrtka danas posjeduje i specijaliziranu radionu za popravak vlastitog voznog parka kako bi skratila vrijeme održavanja te na taj način sigurno ispoštovala ugovorene rokove pritom zadržavajući kvalitetu izvedenih radova.

NAŠI PLANOVI

Nastaviti ulaganje u ljudske i strojne resurse te tako zadržati visoku kvalitetu izvedenih radova te i dalje biti pouzdan partner dobavljačima i naručiteljima, a djelatnicima prije svega dobar prijatelj.

Pratite nas na:

Lokacija

Gradinje 4/1

52427 Livade

Kontakt

Tel: 052/616-566
Fax: 052/616-565
Mob: 098/399-498
krt@krt.hr

Copyright 2020 www.krt.hr ©. All rights reserved.